Helemaal doorgebroken is de combinatie hiervan.
De meeste mensen geloven dit nauwelijks tot ze het zelf proberen ! Bier en chocolade.
De producten die België op de wereldkaart plaatsen omwille van hun superieure kwaliteit.
Maar bier samen met chocolade of pralines degusteren? Klinkt misschien als vloeken, maar . . . smaakt hemels
Meer zetfs, ze kunnen de perfecte vervanger zijn van het klassieke dessert als afsluiter van een etentje met familie of vrienden.
We laten 4 tot 5 minder bekende bieren vergezellen van 5 origine
chocolades en telkens heerlijke verse pralines die passen bij de geselecteerde biertjes, wat blijkt het is een ware sensatie om dit samen te beleven. Van ieder bier - met voldoende variatie: blond, bruin, ...- dus één flesje van 33 cl. per 2 personen.
Met degelijke uitleg van beide Belgische topproducten door Geroen Vansteenbrugge en Stijn Vanhoutte
Geroen Vansteenbrugge:
Gastspreker rond onze rijke Belgische Biercultuur {bezieler, stichter en secretaris v/d culturele bierproefvereniging Waregemse Bierfanaten vzw, een lokale afdeling van zythos vzw)
Stijn Vanhoutte:
Leraar textiel en elektriciteit, raakte tijdens een vakantiejob in een bakkerij gefascineerd door het bakken van pralines.
Nu is Chocolaterie Stijn Vanhoutte een ambachtelijke chocoladezaak met een familiaal karakter te Waregem. Wat 10 jaar geleden begon in een zolderkamertje met het vervaardigen van truffels is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ruime winkel en atelier.