Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Uitstap naar het wijndomein Mérula & Damme met de Lamme Goedzak

Uitstap naar het wijndomein Mérula & Damme met de Lamme Goedzak

We varen met de nostalgische rivierboot ‘Lamme Goedzak’ van het historische Brugge naar het lief- lijke Damme en omgekeerd. De slome, maar stijlvolle boot is ongetwijfeld de ideale manier om de Damse Vaart te ontdekken en te genieten van het voorbijglijdend polderlandschap.

Recent onderging de Lamme Goedzak een grondige make-over. De boot baadt terug in zijn authen- tieke stijl van weleer en biedt elke bezoeker die aan boord stapt een unieke en nostalgische ervaring langs het meest schilderachtige panorama van het Brugse Ommeland.

Praktisch:

  • Verplaatsing per carpooling/fiets: Bestemming De Blauwe Zaal, Blauwezaalhoek 4 8310-Brugge, aankomst tegen 10.00 uur. Ruime parking voorhanden.

  • 10.00 – 12.00 uur: Rondleiding en degustatie wijnen. Voor de personen die liever niet deelnemen aan de degustatie is huisgemaakte druivensap voorzien als alternatief. Dit alles in een aangenaam decor en onder begeleiding van een gepassioneerde gids.

  • 12.20 uur: De Lamme Goedzak meert aan, opstapplaats ter hoogte van het wijndomein. Aankomst in Damme omstreeks 12.50 uur.

  • Vrije tijd in de Damme met zijn bezienswaardigheden (stadhuis, infopunt, Uylenspiegel museum, Oud St-Jan, kerk ...). Of een lekkere snack/versnapering in een van de vele horecazaken.

  • 15.00 uur: De Lamme Goedzak vertrekt richting Brugge. Duur van de tocht met ommetje in Brugge naar de afmeerplaats Blauwe Zaal, circa 1u20’ , alwaar we onze voertuigen recupereren.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Ivan De Leu
blankenberge@willemsfonds.be

Sluit Mijn Willemsfonds