Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Willemsfonds Tongeren bezoekt Bilzen - ‘De pikman (suisse), van hondenslager en ordehandhaver’ Voordracht door journalist Xavier Lenaers

Willemsfonds Tongeren bezoekt Bilzen - ‘De pikman (suisse), van hondenslager en ordehandhaver’ Voordracht door journalist Xavier Lenaers

Cultuurliefhebbers uit Bilzen zochten ons bestuur op voor een samenwerking met onze afdeling. Al een aantal Bilzenaren werden intussen al lid van onze afdeling. De kern van hen nodigt al onze leden uit voor een eerste kennismaking op zaterdag 14 september in het stadhuis van Bilzen.

Ter gelegenheid van deze samenkomst nodigden ze journalist Xavier Lenaers uit voor een toespraak met als titel ‘De pikman (suisse), van hondenslager en ordehandhaver’.

Onze Tongerse suisse, Tony Achtergael, zal waarschijnlijk ook present zijn. Het zal duidelijk worden dat er een link is tussen beide steden.

Na afloop wordt u getrakteerd op lekkernijen!

Het stadhuis ligt achter de kerk op het Deken Paquayplein 1. We spreken dus niet over het Oud Stadhuis/Markt. Parkeergelegenheid is er op het Jazz-Bilzenplein, vlakbij het stadhuis. In Bilzen parkeer je 2 uren gratis en je legt een blauwe parkeerschijf die 2 uren geldig is. (Na 2 uren even de schijf aanpassen).

Deelname is uiteraard gratis. Om praktische redenen is inschrijven zeker gewenst vóór uiterlijk 15 augustus 2024.

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Meer info nodig? Contacteer:
Lutgart Voets
tongeren@willemsfonds.be
0472 69 33 81

Sluit Mijn Willemsfonds