Menu
Sluit zoekveld

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Wie zoekt die vindt.

Over Sportief weekend in Manderfeld - Hoge Venen

Sportief weekend in Manderfeld - Hoge Venen

In maart staat het jaarlijkse sportieve weekend van Willemsfonds Neder-over-Heembeek voor de deur, van vrijdag 22 maart tot en met zondagmiddag 24 maart. We duiken traditiegetrouw in de gezellige sfeer van Hotel ‘Eifeler Hof’ in Manderfeld, waar we 2 nachten zullen verblijven.

Programma
Op vrijdagnamiddag starten we met een wandeling van zo'n 5 km, gevolgd door een heerlijk diner in het hotel rond 19 uur. 
Zaterdag starten we na het ontbijt om 10 uur met een stevige wandeling van 12 à 14 km door de prachtige Hoge Venen. Vergeet niet je aangepaste kleding en stevige wandelschoenen mee te nemen. Een tussenstop is voorzien rond 13 uur. Wees voorbereid op een route omgeven door natuur en bossen, met weinig stopplaatsen onderweg. Terug in het hotel wacht ons een smakelijk avondmaal, gevolgd door een boeiende quiz, georganiseerd door één van onze leden.

Voor de sportiefste onder ons is er op zondagochtend nog een mogelijkheid voor een laatste wandeling van ongeveer 2 uur. Na een gezamenlijke lunch keren we tevreden huiswaarts. 

Prijzen

85 euro per nacht

Inschrijven via:
Denise Vergeylen
denise.vergeylen@telenet.be

Sluit Mijn Willemsfonds