Droom je ervan je eigen pizza’s te leren maken? Wil je de geheimen kennen van een goede pizza? Wil je deeg maken en strekken onder leiding van een gediplomeerde pizza-bakker? Wil je weten waarom sommige pizza’s als een baksteen op je maag liggen, en andere niet? Wil je begrijpen waarin een pizza oven verschilt van je oven thuis? Hoe je de tomatensaus maakt voor je pizza’s? Waarom de pizza margherita of marinara zo geniale pizza’s zijn?
Op zondag 1 mei organiseert het Willemsfonds Jette zijn eerste pizza-bak initiatie. Je hebt geen voorkennis nodig. Enkel een goed humeur en de wil om je handen te gebruiken en vuil te maken. Tijdens de namiddag zullen we deeg maken, saus maken en pizza’s bakken. Uiteraard wordt er een woordje praktische uitleg gegeven. Aan het einde van de dag krijg je ook je eigen pizza(‘s) mee naar huis!
Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Als je wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kan je jouw cookie-instellingen wijzigen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.