Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?
Wie zoekt die vindt.
Wie zoekt die vindt.
Om tegemoet te komen aan de vraag van velen, organiseren we ons Herfstdiner dit jaar op zondagmiddag. De Week van de Smaak staat in het teken van 'Kleur'. U weet wel: 'Over smaken en kleuren ...'.
Menu
12:00 Aperitiefmoment
Tafelsnoepjes bij ontvangst
Fris en vegetarisch
3 hapjes per persoon naar de inspiratie van de chef
12:45 Lunch
Warm voorgerecht
‘Noordzee’-Bouillabaisse: rijke vissoep met schaal-en schelpdieren
Jonge venkel en toast met rouille
Hoofgerecht
Braadstuk van Edelhert, smeuïge puree van pastinaak
Cocotte van wintergroenten, jus met aalbessen, kroketjes
Dessert
Kleurrijk dessert van de chef
Zoete versnaperingen bij de koffie ,op basis van 3 per persoon
Marshmallows /Bokkenpootjes / pralines …
Dranken
All-in tot 15u30
Aperitief: Cava Celebrandum Brut Nature / Pipo-sap van appel en kers
Aan tafel: zorgvuldig geselecteerde wijnen en waters
Maes koffie en Pips-Thee in assortiment
Locatie: 't Driessent, Kapelstraat 70, Diepenbeek
Aanvang om 12u.
Deelname: 55 euro p.p. all in.
Inschrijven: willy.blendeman@telenet.be of 0476-789991
Rekening nummer: BE84 7350 1915 4959